Personal Trainer

Home »  Personal Trainer

Mijn naam is Brian Oosthuizen en ik wil u graag motiveren en adviseren in de sport. Personal training is altijd maatwerk en geen mens is hetzelfde. Afhankelijk van uw doelstelling, lichaamstype en fitheid maak ik een persoonlijk trainingsprogramma voor u op zodat we met elkaar tot het gewenste doel kunnen komen.

Voorafgaand de eerste training krijgt u een intake en bepalen we samen het doel. Gedurende de eerste training gaan we verkennen waar uw sterke punten en zwakke punten liggen. We bepalen welke punten we gaan uitbouwen en aan welke we gaan werken (rekening houdend met eventuele blessures) en worden verwerkt in een stappenplan. De daaropvolgende trainingen gaan we met het stappenplan aan de slag.

Sport is mijn passie en als uw Personal Trainer en motivator zorg ik ervoor dat we samen het beste uit u halen. Wilt u sterker, sneller, explosiever, meer uithoudingsvermogen, leniger of een beter balans krijgen? Dan is sportspecifiek trainen echt iets voor u. Samen verbeteren we uw conditionele eigenschappen! De trainingen kunnen plaatsvinden in de fitnessclub, in één van de studio’s, buiten of bij u thuis.

portret bosu